previous arrow
next arrow
Slider

Hi han pres part un total de 60 membres: polítics, representants dels sectors econòmics i tècnics.

2 de març de 2021. Amb el lideratge del Consell Comarcal del Baix Penedès la darrera setmana de febrer es van realitzar les 3 sessions de constitució dels òrgans del Pla Estratègic, amb la participació dels consellers comarcals d’Ocupació, Promoció Econòmica i Turisme a més del president del Consell Comarcal i alcaldes entre d’altres, creant-se així el Consell Rector, la Comissió d’Experts i la Unitat de Coordinació del Pla. Les sessions s’han desenvolupat segons el previst amb un total de 60 membres participants, representants polítics, dels sectors econòmics, i tècnics, en cada comissió respectivament.

Aquests òrgans de governança pilotaran el Pla Estratègic i coordinaran el Pla d’Actuacions previst per aquest any 2021. Un dels objectius és debatre propostes per promoure el desplegament de les línies estratègiques marcades que encara resten pendents, amb la finalitat d’estructurar el desenvolupament econòmic i el foment de l’ocupació al Baix Penedès.

La nova realitat derivada de la pandèmia amb la consegüent crisi sanitària, econòmica i social, agreujada al Baix Penedès amb l’elevat atur que ja hi havia, obligaran a adequar les prioritats d’aquest Pla. Els Consellers comarcals d’Ocupació i Promoció Econòmica, Xus Sequera i Miguel Ángel Perín, responsables de l’execució del Pla Estratègic de desenvolupament i Ocupació, destaquen la importància de disposar d’una eina transversal que englobi tots els actors econòmics, polítics i socials de la comarca com a única via per treure el Baix Penedès de la situació perenne de crisi, agreujada enormement per la Covid-19, i posar en marxa mesures urgents per millorar les xifres d’ocupació i l’economia del territori.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?