previous arrow
next arrow
Slider

A partir de l’any que ve la Xatonada del Vendrell canviarà les dates de celebració.

La 35a edició de la Xatonada del Vendrell es veu condicionada per la situació de pandèmia. Per aquest motiu, s’ha apostat per fer un documental per capítols temàtics amb una recopilació de fotografies i vídeos de la història d’aquesta festa gastronòmica per excel·lència del municipi. El documental s’emetrà aquest primer cap de setmana de març per Televisió el Vendrell i per les xarxes socials de la Regidoria de Comerç, fires i mercats.

I ja s’està treballant pensant en l’edició del 2022 i una de les novetats serà el canvi de les dates de la seva celebració, que ja està consensuat amb la Ruta del Xató. En comptes de ser el primer cap de setmana de febrer, de cara a l’any que ve i en properes edicions es programarà el darrer cap de setmana de febrer o el primer del mes de març, com és el cas d’aquest 2021. La decisió de fer-ho un cap de setmana o un altre dependrà de les dates del Carnaval de cada any. La regidora de Fires, M. Luz Ramírez, ha exposat que amb aquest canvi de dates s’espera poder gaudir d’una meteorologia més benèvola i poder tenir més èxit de concurrència i afavorir així a tots els agents implicats.

M. Luz Ramírez, també ha explicat que per a l’edició d’enguany s’ha fet una producció especial de mascaretes per als Mestres Xatonaires, i des de Comerç del Vendrell s’ha establert que des del proper dijous i fins al diumenge 7 de març es faran entregues a domicili o recollida als establiments de comandes de xató.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?