previous arrow
next arrow
Slider

Les regidories d’Educació i de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell han obert un punt d’accés TIC, que està ubicat a la Sala municipal Benvingut Socias de la Casa Cultural García Lorca (Carrer del Conflent, 82, Mas d’en Gual), i que té la funció d’ajudar la ciutadania a fer les seves gestions de forma telemàtica.

La regidora de Serveis Socials, Montse Martín, ha explicat que l’obertura d’aquest nou punt de suport informàtic respon a la necessitat del fet que cada vegada hi ha més gestions que s’han de fer de forma telemàtica, i s’ha detectat que hi ha persones que no disposen dels mitjans o que no saben fer-ho. En aquest sentit, la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha posat de relleu que l’objectiu és combatre la bretxa digital perquè ningú es quedi enrere pel fet de no disposar dels mitjans o no tenir els coneixements necessaris.

L’horari d’obertura del Punt d’Accés TIC El Vendrell, que es posarà en funcionament la setmana que ve, és els dilluns i els dimecres, de 16 h a 19 h, i cal demanar cita prèvia mitjançant el telèfon 607 49 38 32 o el correu electrònic ticelvendrell@gmail.com.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?