previous arrow
next arrow
Slider

L’endemà dissabte 24 d’abril AndreaMotis arribarà a l’Auditori Pau Casals. La cantant, trompetista, saxofonista i compositora és una de les figures de jazz més aclamades del país, i figura en els cartells dels grans festivalsinternacionals. En aquesta ocasió presenta el seu nou espectacle A Swingin’ Story, que coprotagonitzarà al capdavant del seu quintet amb el cantant Randy Greer.

Seguidament, el 8 de maig, al Teatre Àngel Guimerà, els actors Ramon Pujol i Albert Triola interpretaran ‘Smiley, després de l’amor’, una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània que explica la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i que ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts.

El dissabte 15 de maig agafarà el relleu l’Auditori Pau Casals, amb Koko-Jean & The Tonics, una formació que s’ha tornat a reunir per fer néixer la seva primera criatura musical en forma d’un EP, batejat amb el nom de Hairwhip. Aquest treball té com a únic objectiu mostrar alguns dels èxits creats pel grup que fins ara han fet saltar i cridar els fans als seus concerts.

L’últim espectacle d’aquests dos mesos és el dissabte 22 de maig al Teatre Àngel Guimerà, amb un dels actors més coneguts de l’escena catalana, Ramon Madaula, acompanyat de Jaume Madaula i Estel Solé. Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar, ‘Els Brugarol’, amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent, que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el proper 24 de març, a partir de les 10h, al web www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l’EMMPAC. Els dies seran el mateix 24, 25 i 26 de març i els divendres no festius, de 10 a 13h.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?