previous arrow
next arrow
Slider

Només es permet el pas per fer senderisme i excursionisme per la Serralada.

Dimecres 29 de març de 2021.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès recorda que segueix tancada per a l’ús lúdic l’àrea recreativa forestal del Montmell a causa de les restriccions establertes per la lluita contra la Covid-19. Per tant, queda prohibit acampar-hi o fer-hi barbacoes, amb el risc de ser sancionades les persones que s’hi enxampin.

Sí que es permet però, la pràctica de senderisme o l’excursionisme per tota la Serralada del Montmell.

Des de l’Àrea de Turisme del Consell, també es recorda que està totalment prohibida la circulació de motos, quads i qualsevol vehicle de motor pels corriols, senders i camins estrets, ja que la legislació no ho permet. S’han rebut diverses queixes durant les darreres setmanes i els Agents Rurals ja hi patrullen per detectar i sancionar qui infringeixi la normativa. Des del Consell Comarcal es demana a totes les persones que aquests dies visitin aquest bonic espai natural de l’interior del Baix Penedès respectar les normes.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?