previous arrow
next arrow
Slider

Del 5 al 13 de juny se celebrarà la 13a edició del FIC-CAT a Roda de Berà. A causa de les circumstàncies actuals, es realitzarà en un format híbrid de projeccions (presencials i online).
La seu de les projeccions presencials serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, situat al costat de l’Ajuntament, que estarà adequat com una sala de cinema i oferirà les millors condicions de seguretat, distàncies i ventilació. Per mantenir totes aquestes mesures només serà possible realitzar una sessió de projecció al dia, que tindrà lloc a les 8 del vespre.

En total es projectaran 8 llargmetratges i 1 curtmetratge de forma presencial. Dels llargmetratges, 7 pertanyen a la Selecció Oficial i 1, ‘La vampira de Barcelona’, es projectarà fora de concurs perquè forma part de l’espai Pantalla Sitges, fruit del conveni col·laboratiu entre el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el FIC-CAT.

Les produccions de les altres modalitats que formen part de la Selecció Oficial: documentals, curtmetratges, videoclips i treballs de centres educatius es podran visionar online. Durant els dies del Festival hi haurà un enllaç disponible a la pàgina oficial del FIC-CAT per poder veure les produccions. També es podran visionar online les obres presentades de la categoria Jove 48 Hores. Les inscripcions per aquesta categoria romandran obertes fins el dijous 6 de maig.

L’inici de les projeccions serà el dissabte 5 de juny amb ‘Tocats pel foc’, de Santi Lapeira; diumenge 6 es projectarà ‘Cordes’ de José Luis Montesinos; dilluns dia 7, ‘L’Ofrena’, del director Ventura Durall; dimarts 8 de juny es projectarà ‘Terra de telers’ de Joan Frank Charansonnet; dimecres 9, ‘La dona il·legal’, de Ramon Térmens; dijous dia 10, ‘La mort de Guillem’, de Carlos Marqués-Marcet i el curtmetratge ‘Ni oblit ni perdó’ de Jordi Boquet; divendres 11 de juny, ‘Coses a fer abans de morir’, dirigit per Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens; i, ‘La vampira de Barcelona’, de Lluís Danés, tancarà el cicle de projeccions.

Tota la programació es pot consultar a:  https://www.fic- cat.cat/projeccions

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?