Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow
  • La campanya començarà demà dia 1 de juny i durarà tot el mes i hi participaran més de 80 comerços.
  • L’Ajuntament addicionalment, aportarà 600€ en arbocetes per fer compres als comerços que se sumaran als premis de la campanya. Cal recordar que participar en aquesta campanya no té cap cost pels comerços.

L’Arboç 31 de maig de 2021. S’ha presentat en roda de premsa la campanya de dinamització comercial de l’Arboç que enguany tindrà una important novetat a la nostra vila. Hi prendran part bars i restaurants, ampliant encara més el ventall de comerços participants amb un total de més de 80. Aquesta campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial abans es deia BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA, i aquest any es dirà COMPRA AL BARRI I DESCOBREIX CATALUNYA. És organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES, i enguany torna a les seves dates habituals del mes de juny. Cal recordar que participar en aquesta campanya no té cap cost per als comerços.

A més, apart dels premis habituals d’estades i experiències en diferents pobles de Catalunya, l’Ajuntament de l’Arboç aportarà 600€ en vals de compra en arbocetes per a consumir als comerços de l’Arboç. Amb aquesta aportació, l’Ajuntament vol reforçar el comerç de proximitat i les compres a la vila augmentant significativament el valor dels premis que es poden aconseguir en fer una compra a qualsevol comerç de l’Arboç.

Així, durant el proper mes de juny, les persones que realitzin una compra a qualsevol dels establiments de venda al detall, bars i restaurants de l’Arboç obtindran una butlleta participativa que hauran d’omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional. Es podran guanyar 1056 experiències per conèixer altres poblacions de Catalunya com visites culturals, nits d’hotel, estades gastronòmiques, etc., aportats per cadascun dels municipis participants.

En aquesta campanya, que serà l’onzena edició, hi prendran part 32 poblacions. La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions. Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el projecte del Pla de Barris al nucli antic, té com objectiu potenciar el comerç de proximitat i alhora donar a conèixer el nucli antic dels diferents municipis participants, amb la qual cosa es combinen comerç, turisme i cultura.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?