Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Des d’aquest proper cap de setmana del 24 i 25 de juliol de 2021, ja es pot visitar l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”, a les dependències de l’Auditori Municipal de l’Arboç, ubicat a l’edifici de la Casa de Cultura de l’Arboç, al carrer Major 37.

Aquesta exposició ha estat un gran èxit allà on s’ha exposat, i actualment n’hi ha dues en itinerància i una de fixa. L’Arboç acollirà aquesta exposició fins el proper 25 d’agost, data de finalització de la Festa Major de l’Arboç, en horari de cap de setmana, els dissabtes de 10 a 13h i 17.30 a 19.30 h i els diumenges de 10 a 13h.

Degut a les mesures de prevenció de la pandèmia de Covid-19, per visitar l’exposició és necessari concertar cita prèvia a través del correu electrònic habilitat expo.pedra.seca@gmail.com, indicant els noms i cognoms de la persona o persones que desitgen veure l’exposició i quin dia i hora en vol visionar.

En una data encara per concretar es farà la inauguració prevista inicialment pel passat 16 de juliol i ajornada degut a les mesures preventives de la Covid-19.

L’exposició està organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional (APSAT) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?