Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Jaume Casañas, alcalde de Cunit continua la ronda de reunions amb les alcaldies de municipis veïns. Avui ha estat amb l’alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll, amb qui ha posat damunt de la taula diversos assumptes que són d’interès de tots dos municipis.

Actualment, les obres de remodelació de la C31 al pas per Cunit, també arriba fins a un tram del municipi de Cubelles amb la millora de l’entrada al Polígon Les Salines. Un altre assumpte d’actualitat és el conjunt d’actuacions que formen part del desmantellament de la Central Tèrmica de Cubelles per part d’Endesa. Unes actuacions que l’empresa ha de fer a la zona marítima i que implica afectacions a la protecció de les platges de Cunit.

L’alcalde ha mostrat interès perquè Cunit entri a formar part del Consorci dels Colls i Miralpeix, Costa del Garraf, del qual forma part Cubelles. Es tracta d’un organisme públic de gestió dels àmbits costaner, marí i terrestre de la comarca del Garraf, que afavoreix la connectivitat biològica d’aquests espais amb el Parc del Garraf i el Parc del Foix. A més, també coordina activitats d’educació ambiental.

Jaume Casañas ha posat damunt la taula la possibilitat de realitzar dues actuacions en dues infraestructures que connecten tots dos municipis. Una és la Carretera de Costa Cunit, on Jaume Casañas ha manifestat la voluntat de col·laborar amb la Diputació de Barcelona, i la segona concretar el manteniment conjunt del Torrent d’en Pedro.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?