Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha fet una valoració molt positiva de la Festa Major del Vendrell, celebrada entre 25 i 28 de juliol amb totes les mesures de seguretat de la COVID-19 i amb una participació de fins a 8.000 persones en els diferents actes i esdeveniments organitzats.

Aquesta Festa Major s’havia de fer respectant totes les mesures de seguretat i això ha estat possible gràcies a una col·laboració molt estreta entre la Regidoria de Festes i les entitats i associacions i, també, per l’esforç i la implicació de Protecció Civil i Policia Municipal.

Cal destacar que tots els actes de cultura popular van exhaurir les places reservades d’accés de públic en els diferents punts habilitats. En aquest sentit, cal reivindicar que el Vendrell ha estat el primer municipi de Catalunya en recuperar les cercaviles de Cultura Popular i de Foc.

Christian Soriano ha manifestat que tot això ens ha de fer sentir orgullosos i hem demostrat que, fins i tot en una situació de pandèmia mundial, la cultura és segura i que la Festa Major ha estat la millor vacuna contra les nostres pors i incerteses.

La Festa Major del 2022 tornarà a tenir Administradors de Santa Anna

La presidenta de la Comissió encarregada de la redacció del Protocol de la Festa Major, Mar Galeano, ha explicat que està previst que al ple ordinari del proper mes de setembre es passi a aprovació el document per tal de poder presentar de cara al mes següent els administradors i administradores de Sant Anna del 2022 perquè, un cop superat el parèntesi de la pandèmia, puguin organitzar una Festa Major amb plena normalitat. En aquest sentit, Mar Galeano, ha agraït l’esforç i la dedicació de les persones expertes que treballen de forma intensa per poder tenir enllestit el document dins d’aquests terminis.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?