Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

La 34a Mitja Marató del Vendrell presenta un nou circuit per les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs

El proper diumenge 31 d’octubre, a partir de les 9:30 h, amb sortida i arribada a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga, tindrà lloc la 34a Mitja Marató del Vendrell amb un nou circuit per les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

Hi haurà tres proves: la de 21 km, la de 10 km i la de 5 km. I al finalitzar aquestes proves, també es faran tres curses infantils (400 m, 800 m i una milla) i una Specials. El circuit és molt atractiu perquè és completament pla, sense pràcticament girs i es gaudeix d’un magnífic paisatge marítim.

Amb motiu de la situació sanitària actual, la inscripció està limitada a 300 participants i ja es pot fer al web www.mitjavendrell.com.

A més dels fantàstics regals que rebran els guanyadors de les diferents curses, aportats pels patrocinadors, entre tots els participants inscrits a les proves 21 km, 10 km i 5 km se sortejarà una estada a Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa.

El regidor de Clubs i Entitats esportives, Rubén Gràcia, ha destacat el retorn de la Mitja Marató del Vendrell als nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. I també ha agraït la participació i la implicació de les entitats Runners El Vendrell, Filirun i Triathlon Penedès Costa Daurada en l’organització d’aquest gran esdeveniment esportiu, el qual també és possible gràcies a la col·laboració de diferents empreses.

Més informació: Àrea de Comunicació. Tel. 977 16 64 62.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?