Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

La Mostra torna amb moltes novetats, després que l’any passat s’anulés per la pandèmia

L’Ajuntament de l’Arboç anuncia els propers divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre com a dates de celebració de la vuitena edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada. Degut a les mesures sanitàries vigents, la coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès canvia d’ubicació i es celebrarà a la zona exterior al voltant del Poliesportiu Municipal, en un indret ampli i ben airejat que permet el compliment de tots els requeriments necessaris.

Aquest any, com a novetat, s’amplia la durada de la Mostra fins el diumenge fins les 16h, per facilitar als visitants que ho vulguin, hi puguin dinar. Aquesta edició, comptarà amb un gran nombre d’estands de forners que elaboraran les seves coques enramades, i també d’estands de bodegues i productors ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi. 

Enguany,  també comptarem amb showcookings, tastos i els millors expositors de productes de proximitat de la comarca, a més de la vessant més cultural amb concerts per amenitzar la vetllada i una caminada popular. 

Així doncs, del divendres 22 d’octubre a partir de les 6 de la tarda fins el diumenge 24 d’octubre la zona del poliesportiu municipal de l’Arboç esdevindrà un pol d’atracció enogastronòmic i cultural per a totes les famílies del Penedès.

Properament, s’aniran a tots els detalls i sorpreses que depararà la vuitena edició de l’Enramada.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?