Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

S’amplia a 3 dies després de l’èxit de la darrera edició de 2019, amb la voluntat de tornar a la normalitat

Durant els tres dies que durarà la VIII Mostra de l’nramada 22, 23 i 24 d’octubre, es farà també la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego a l’espai adjacent per tal d’oferir una gran oferta enogastronòmica i cultural durant tot el cap de setmana. Aquesta edició, comptarà amb un gran nombre d’estands de productors i elaboradors de proximitat. En total seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també de bodeguers i productors ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi. 

La xerrada inaugural que donarà el tret de sortida de la Mostra anirà a càrrec d’Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès. Enguany, també comptarem amb diversos showcookings i tastos. El divendres 22, un cop finalitzada la inauguració, el xef Jordi Martínez juntament amb l’Oriol Pons ens cuinarà una proposta anomenada “abans i després de la coca enramada”. L’endemà, el xef calafellenc Jordi Guillem, finalista a cuiner de l’any 2014, ens farà una proposta de coca enramada experimental. Abans, el mateix dissabte al migdia, Aníbal Bonino i Lluís Montes ens proposaran un pastís de formatge de gorgonzola i praliné de nous. Dissabte i diumenge també es faran tastos i maridatges un amb els Vins de la Finca Mas Perdut, i un tast a cegues amb Jaume Raventós, empresari i comunicador penedesenc. 

Una altra activitat destacada serà una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí. I no podem passar per alt la vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes. 

1a Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego.

La VIII Mostra de l’Enramada compartirà espai i protagonisme amb la 1 Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego. Hi haurà més de 800m2 d’exposició. Des de l’Ajuntament es repartiran tiquets perquè tots els nens i nenes de l’Arboç puguin entrar gratuïtament a la Mostra Playmobil i Lego. A més, tots els nens que ho desitgin podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego. Per al públic en general, el preu serà d’1€ per accedir al recinte de la Mostra Col.leccionista Playmobil Lego.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?