Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Durant 3 dies l’Arboç esdevindrà el centre enogastronòmic del Penedès amb moltes activitats dedicades a la coca enramada

Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès serà l’encarregat d’inaugurar la VIII edició de la Mostra de l’Enramada de l’Arboç. L’acte d’inauguració tindrà lloc a l’escenari de l’Enramada aquesta tarda a les 8 del vespre. Un cop finalitzada la inauguració, el xef Jordi Martínez juntament amb l’Oriol Pons ens cuinarà una proposta anomenada “abans i després de la coca enramada”. L’endemà, el xef calafellenc Jordi Guillem, finalista a cuiner de l’any 2014, ens farà una proposta de coca enramada experimental a. Abans, el mateix dissabte al migdia, Aníbal Bonino i Lluís Montes ens proposaran un pastís de formatge de gorgonzola i praliné de nous. Dissabte i diumenge també es faran tastos i maridatges un amb els Vins de la Finca Mas Perdut, i un tast a cegues amb Jaume Raventós, empresari i comunicador penedesenc.

Cal destacar també la caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí pels amans del senderisme i la natura. I no podem passar per alt la vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes. 

1a Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego.

La VIII Mostra de l’Enramada compartirà espai i protagonisme amb la 1 Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego. Hi haurà més de 800m2 d’exposició, més de 10 diorames gegants i en total, més de 20.000 peces. Durant tot el cap de setmana, hi haurà un espai de Ludoteca, un Taller de pintura, Inflables i concursos entre els visitants.

Es podrà visitar el Divendres 22 de 18 a 23 h, Dissabte 23 d’11 a 23 h i Diumenge 24 d’11 a 19 h. Per accedir a la Mostra de col.leccionisme Playmobil i Lego caldrà pagar 1€ i automàticament s’entrarà en el sorteig d’un Playmobil. A més, tots els nens que ho desitgin podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego. Per al públic en general, el preu serà d’1€ per accedir al recinte de la Mostra Col.leccionista Playmobil Lego.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?