Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Més de 10.000 visitants han passat aquest cap de setmana per l’Arboç. Durant 3 dies, la VIII Mostra de l’Enramada i la 1a Mostra de Col.leccionisme de Playmòbil i Lego han esdevingut un pol d’atracció per al públic familiar del Penedès i més enllà que no s’ha volgut perdre la cita aprofitant el bon temps que ha fet durant els 3 dies i aprofitant l’oferta d’activitats per a grans i petits. L’edició del retorn d’aquesta emblemàtica Mostra de la coca penedesenca acompanyada de la 1a Mostra playmobil i lego ha pulveritzat tots els records d’edicions anteriors amb gairebé 20.000 tiquets de degustacions venuts que s’han bescanviat en els 18 expositors de la mostra. Recordem que l’any passat es va haver de suspendre la mostra a causa de la pandèmia.

Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès va ser l’encarregat d’inaugurar la Mostra el passat divendres 22 que ja des del primer moment va comptar amb una elevada presència de públic. El seu discurs va ser tota una declaració en defensa del retorn de la cuina lenta, i amb productes de temporada i de proximitat.

Ha estat una edició on a més, musicalment s’ha comptat amb formacions del Penedès com The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes. Cal destacar els atrevits i innovadors showcookings que van realitzar els xefs Jordi Martínez juntament amb l’Oriol Pons, Jordi Guillem, Aníbal Bonino i Lluís Montes. I els maridatges i tastos del Celler Mas Perdut i Jaume Raventós o la tradicional caminada pels voltants de la vila amb visita i tast al Celler Entrevinyes.

Tastos, showcookings, tallers, Diorames de playmobil i lego espectaculars, inflables, música, caminades i moltes altres activitats, han acabat de configurar un gran cap de setmana a l’Arboç. Un esdeveniment pensat i concebut per a un públic familiar que organitza la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç vol agrair públicament el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d’una o altra manera amb l’èxit d’aquesta edició de l’Enramada.

fotos CanalCalafell

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?