Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
Perruqueria i estètica Harmony
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

El PP de Calafell sol·licita a la Generalitat inversions en Seguretat, Sanitat, Habitatge Social, Formació, Serveis, Residències i un Centre de Dia en Segur de Calafell.

-El PP de Calafell ha presentat a través d’esmenes als pressupostos de la Generalitat de Catalunya més inversions  a Calafell.

El President dels Populars a Calafell, Juan Jose García anuncia “que aquestes esmenes presentades pel PP de Calafell reflecteixen la realitat i les necessitats dels veïns del nostre municipi i espera que el Govern de la Generalitat tingui sentit comú i les aprovin”.
García, puntualitza que les necessitats reals de Calafell són, la Seguretat amb l’augment de Mossos d’escaira, una Comissària en el municipi, una *Caserna de Bombers a Calafell i realitzar els tallafocs pertinents a les Urbanitzacions de Calafell” Garcia contínua” igualment  hem sol·licitat més personal per als ambulatoris  de Calafell i l’obertura del servei d’Urgències 24 hores del *CAP de Destral de Calafell, així com la necessitat d’una Residència a Calafell i un Centre de dia en Destral de Calafell finançant les seves places a càrrec de Generalitat”.
Els populars de Calafell també han sol·licitat la Construcció d’Habitatges lloguer Social, Cicles Formatius específics per al municipi tots  enfocats al turisme i serveis, i una Oficina del Servei d’Ocupació (*SOC) a Calafell, i la instal·lació de la Fibra Òptica a la urbanització de *Valldemar.
García recorda que” totes aquestes propostes estan fetes per a millorar el dia a dia de tots els veïns Calafell, un municipi com Calafell no pot tenir tantes mancances de serveis com els que hem demanat a la Generalitat, espero que totes elles  comptin suport de tots els partits polítics amb representació en el *Parlament de Catalunya” a finalitzat García.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?