Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

El jutge el deixa en llibertat amb càrrecs i els Mossos d’Esquadra busquen un segon implicat

La Policia Local de Calafell va detenir dimecres de la setmana passada un home de 21 per haver comès cinc robatoris amb força a establiments en una mateixa nit. Els Mossos d’Esquadra busquen un segon implicat en els fets. Dimecres a la nit, agents del cos municipal van respondre a un incident per un robatori i mentre feien comprovacions els mossos els van avisar d’un altre robatori en un bar molt proper. Els policies locals van veure un home que en adonar-se de la seva presència va marxar corrents. Tot seguit, un segon individu va sortir del local i va intentar fugir, però els agents el van interceptar i detenir.
En l’escorcoll li van trobar diners en efectiu, una ampolla de licor i també van veure que encara tenia trossos de vidre dins la jaqueta. Arran d’això, els Mossos d’Esquadra van relacionar l’arrestat i un altre individu amb cinc robatoris a establiments comesos durant la mateixa nit. El ‘modus operandi’ dels lladres sempre era el mateix: trencar el vidre amb un martell o una pedra, accedir a l’interior del local i robar diners en efectiu de la caixa enregistradora i aparells electrònics. Els dos presumptes autors ja havien estat detinguts setmanes abans a Barcelona per cometre també cinc robatoris en establiments en una mateixa nit i amb el mateix mètode.

El detingut va passar divendres a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs. Per al segon presumpte autor, els mossos han emès un requeriment policial de detenció.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?