Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow
El propietari els va sorprendre quan intentaven robar-li la moto i posteriorment li van buidar l’habitatge.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 10 de gener una dona i un home, de 25 i 22 anys, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força en una mateixa casa de Cunit (Baix Penedès). La investigació es va iniciar el 23 de novembre quan el propietari de l’habitatge va sorprendre dos homes quan li intentaven robar la motocicleta al seu garatge. Abans li havien sostret un maletí amb material quirúrgic del maleter del cotxe valorat en 3.000 euros. L’home va reconèixer els lladres ja que vivien en una casa veïna, a escassos 300 metres. Arran d’aquest primer episodi, el denunciant va patir tres robatoris més els dies 20, 23 i 30 de desembre. En aquests tres casos els lladres van deixar-li la casa pràcticament buida.
Amb les informacions i indicis incriminatoris recollits, els Mossos van realitzar una entrada als domicili dels lladres el 10 de gener i van procedir a la detenció dels dos ocupants. Al seu interior van localitzar gran quantitat d’electrodomèstics i mobiliari provinents de l’immoble de la víctima entre d’altres objectes que estan en procés de determinar la seva procedència.

De la investigació es desprèn que hi havia una tercera persona implicada, un home que es troba actualment en presó preventiva i que va participar en el robatori del maletí.

Els dos detinguts, amb nombrosos antecedents policials, van passar aquest dimecres a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar per a ell l’ingrés a presó i per a ella llibertat amb càrrecs.

Agències

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?