Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Aquests dies ja es poden veure circular els vehicles de la Policia Local amb la nova imatge corporativa. Es tracta d’una aposta de modernització de la imatge del cos policial que va acompanyada d’altres actuacions que formen part d’un projecte integral de renovació del servei. El canvi més notori és aquesta nova rotulació dels vehicles que va en la línia d’altres cossos policials, però amb elements únics i diferenciats com és la denominació de POLICIA com a missatge únic que pretén apropar aquest servei a la ciutadania. Aquest és un nou pas endavant en la modernització dels recursos de la Policia Local de Cunit que s’està portant a terme des del darrer trimestre de 2021

L’ajuntament de Cunit ha finalitzat la segona fase de les actuacions preventives en matèria de seguretat als tres barris de muntanya del municipi. Després de portar a terme a finals de 2021 les franges de seguretat als perímetres de Costa Cunit , Jardins i Rosers, ara han finalitzat les neteges de totes les rieres i espais verds interiors d’aquests tres zones i també de les de la resta del municipi com La Baronia, Rectoret, Plademar…. Aquestes actuacions recents han estat en més de 10 hectàrees als quals s’hi ha actuat. Passat l’estiu es realitzaran les zones verdes més properes a la trama urbana.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?