Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

El president el Consell Comarcal ha presidit l’acte d’inici del Programa Treball i Formació en les convocatòries 2021 i 2022

Aquest matí s’ha fet l’acte de presentació de l’inici del Programa Treball i Formació (TREFO) en les convocatòries 2021 i 2022. En aquest programa de foment de l’ocupació i la formació al Baix Penedès, s’han incorporat amb contracte laboral d’1 anys de durada 22 persones en tasques de millora dels espais públics i d’atenció ciutadana als municipis de: Albinyana, L’Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, La Bisbal del Penedès, Bonastre, Llorenç del Penedès, Masllorenç, El Montmell, Sant Jaume dels Domenys i Santa Oliva. S’han incorporat en total 18 peons de brigada i 4 auxiliars administratives, tots repartits pels diferents municipis.

Des de l’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès, degut a l’elevat nombre de persones en situació d’atur de llarga durada a la comarca, va estimar oportú demanar a la Generalitat de Catalunya la seva participació en aquest programa, del qual actua com a entitat beneficiària i col·laboradora del SOC, que conjuntament amb els ajuntaments, permeten que aquest projecte es realitzi i que les persones beneficiàries puguin dur a terme el seu projecte de millora ocupacional.

El Programa Treball i Formació (TREFO), com a política activa d’ocupació, estableix projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, permetent desenvolupar tasques professionals amb una experiència laboral en el mercat laboral mitjançant un contracte de treball de 12 mesos a jornada complerta amb acompanyament individual i  formació adaptada a les necessitats individuals i grupals amb l’objectiu d’assolir la millora de les competències bàsiques i transversals. També es realitza orientació laboral per a la recerca futura de feina, ja que l’objectiu final és la inserció laboral de les persones un cop finalitzada l’experiència laboral.

Cal destacar que des del SOC s’estima que una de cada tres persones que han passat pel Programa Treball i Formació es reincorporen novament al mercat laboral de forma regular durant els mesos següents. El president del Consell Comarcal, Joan Sans ha destacat la importància de notícies com aquesta o la inclusió de la comarca al Programa Comarques del SOC per lluitar activament per rebaixar el nombre d’aturats.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?