Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Segur de Calafell – Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat un home i una dona, de 59 i 54 anys, relacionats amb el cultiu interior de més d’un miler de plantes de marihuana. Se’ls acusa dels delictes de pertinença a grup criminal, salut pública i defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar al setembre arran d’un seguit d’informacions que apuntaven que en una casa d’una urbanització de Segur de Calafell (Baix Penedès) hi havia una plantació interior de marihuana. La investigació va permetre evident indicis clars que així era, com la forta olor a marihuana, el fet que portes i finestres sempre estaven tancades i que hi havia aparells d’aire condicionat funcionant sempre. Els dos arrestats vivien a l’immoble.

De la investigació es desprèn que el grau d’especialització i professionalització delictiva dels responsables de la plantació era elevat. Per exemple, utilitzaven una identitat falsa per contractar el subministrament de la llum o per llogar vehicles amb l’objectiu de dificultar les investigacions policials.

Finalment, agents de la Unitat d’Investigació del Vendrell van entrar al domicili investigat. En el registre, els agents van detenir els dos membres del grup criminal per tràfic de drogues i van localitzar 1.130 plantes de marihuana.

A més, els agents van comprovar que l’estructura interior de quatre de les sales de la casa havia estat modificada per crear nous espais de cultiu de la droga. També van trobar una gran quantitat de maquinària ii material en funcionament destinar al conreu professional de marihuana, així com focus, ventiladors, filtres industrials i productes fitosanitaris, entre d’altres.

Un cop acabat l’escorcoll, els tècnics de la companyia elèctrica van confirmar que la casa estava connectada il·legalment a la llum i la van desconnectar.

Els Mossos han destacat que, en els darreres tres mesos i en aquesta mateixa urbanització, ja havien detingut nou persones per la mateixa tipologia delictiva i havien intervingut prop de 200 quilos de marihuana assecats i preparats per a la venda.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts han passat avui a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?