Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

El SIS Adolescents (Servei d’Intervenció Socioeducativa per Adolescents) i el SIAD Jove (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Baix Penedès han engegat, recentment, un projecte de treball conjunt amb els instituts de la comarca que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Consell Comarcal, a través del qual s’atenen als joves que demanen, per iniciativa pròpia, ser atesos pels educadors/es socials als propis centres educatius. El projecte, pioner i innovador,  es va presentar a l’inici del curs escolar, amb l’objectiu d’introduir el servei dins dels centres educatius, destinat a l’atenció del col·lectiu jove. 

El SIS Adolescents és un servei públic format per educadors socials dels Serveis Socials del Consell Comarcal que té com a principal objectiu assessorar, acompanyar i donar suport als i les joves i adolescents en els diferents aspectes vitals que els engloben.

El SIAD Jove és un servei públic destinat a les noies que té com a objectiu principal oferir atenció, orientació i suport a les víctimes de les violències masclistes, i a les persones del seu entorn, i treballa per la prevenció i sensibilització a tot el col·lectiu de joves de la comarca.

A més a més, es donen a conèixer els altres serveis que poden tenir al seu abast a la comarca del Baix Penedès, i es treballa en xarxa amb els Equips Bàsics d’Atenció Social del propi Consell Comarcal, per ser aquests el primer nivell del sistema públic de serveis socials. 

El projecte ha tingut molt bona acollida, i en les últimes setmanes s’ha augmentat el nombre d’hores d’atenció als instituts a causa de la forta demanda que hi hagut. S’han detectat, per exemple, situacions de gran complexitat d’adolescents i joves, que han manifestat exposar-se a situacions on posen en risc la seva vida per problemes d’angoixa, o també joves que expliquen que han estat víctimes de violència vicària, etc. 

Els centres d’educació secundària de la Bisbal del Penedès (Institut Coster de la Torre) i de Cunit (Institut Ernest Lluch i Martín) són els centres educatius que han apostat per poder oferir aquests serveis al seu alumnat, facilitant espais i sobretot oferint tot el suport necessari per poder implementar-ho. La voluntat del Consell Comarcal és poder ampliar el projecte al tercer institut que forma part de l’ABSS del Consell Comarcal,  l’Institut de l’Arboç. 

El SIS Adolescents (Servei d’Intervenció Socioeducativa per Adolescents) i el SIAD Jove (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Baix Penedès han engegat, recentment, un projecte de treball conjunt amb els instituts de la comarca que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Consell Comarcal, a través del qual s’atenen als joves que demanen, per iniciativa pròpia, ser atesos pels educadors/es socials als propis centres educatius. El projecte, pioner i innovador,  es va presentar a l’inici del curs escolar, amb l’objectiu d’introduir el servei dins dels centres educatius, destinat a l’atenció del col·lectiu jove. 

El SIS Adolescents és un servei públic format per educadors socials dels Serveis Socials del Consell Comarcal que té com a principal objectiu assessorar, acompanyar i donar suport als i les joves i adolescents en els diferents aspectes vitals que els engloben.

El SIAD Jove és un servei públic destinat a les noies que té com a objectiu principal oferir atenció, orientació i suport a les víctimes de les violències masclistes, i a les persones del seu entorn, i treballa per la prevenció i sensibilització a tot el col·lectiu de joves de la comarca.

A més a més, es donen a conèixer els altres serveis que poden tenir al seu abast a la comarca del Baix Penedès, i es treballa en xarxa amb els Equips Bàsics d’Atenció Social del propi Consell Comarcal, per ser aquests el primer nivell del sistema públic de serveis socials. 

El projecte ha tingut molt bona acollida, i en les últimes setmanes s’ha augmentat el nombre d’hores d’atenció als instituts a causa de la forta demanda que hi hagut. S’han detectat, per exemple, situacions de gran complexitat d’adolescents i joves, que han manifestat exposar-se a situacions on posen en risc la seva vida per problemes d’angoixa, o també joves que expliquen que han estat víctimes de violència vicària, etc. 

Els centres d’educació secundària de la Bisbal del Penedès (Institut Coster de la Torre) i de Cunit (Institut Ernest Lluch i Martín) són els centres educatius que han apostat per poder oferir aquests serveis al seu alumnat, facilitant espais i sobretot oferint tot el suport necessari per poder implementar-ho. La voluntat del Consell Comarcal és poder ampliar el projecte al tercer institut que forma part de l’ABSS del Consell Comarcal,  l’Institut de l’Arboç. 

El SIS Adolescents (Servei d’Intervenció Socioeducativa per Adolescents) i el SIAD Jove (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal del Baix Penedès han engegat, recentment, un projecte de treball conjunt amb els instituts de la comarca que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Consell Comarcal, a través del qual s’atenen als joves que demanen, per iniciativa pròpia, ser atesos pels educadors/es socials als propis centres educatius. El projecte, pioner i innovador,  es va presentar a l’inici del curs escolar, amb l’objectiu d’introduir el servei dins dels centres educatius, destinat a l’atenció del col·lectiu jove. 

El SIS Adolescents és un servei públic format per educadors socials dels Serveis Socials del Consell Comarcal que té com a principal objectiu assessorar, acompanyar i donar suport als i les joves i adolescents en els diferents aspectes vitals que els engloben.

El SIAD Jove és un servei públic destinat a les noies que té com a objectiu principal oferir atenció, orientació i suport a les víctimes de les violències masclistes, i a les persones del seu entorn, i treballa per la prevenció i sensibilització a tot el col·lectiu de joves de la comarca.

A més a més, es donen a conèixer els altres serveis que poden tenir al seu abast a la comarca del Baix Penedès, i es treballa en xarxa amb els Equips Bàsics d’Atenció Social del propi Consell Comarcal, per ser aquests el primer nivell del sistema públic de serveis socials. 

El projecte ha tingut molt bona acollida, i en les últimes setmanes s’ha augmentat el nombre d’hores d’atenció als instituts a causa de la forta demanda que hi hagut. S’han detectat, per exemple, situacions de gran complexitat d’adolescents i joves, que han manifestat exposar-se a situacions on posen en risc la seva vida per problemes d’angoixa, o també joves que expliquen que han estat víctimes de violència vicària, etc. 

Els centres d’educació secundària de la Bisbal del Penedès (Institut Coster de la Torre) i de Cunit (Institut Ernest Lluch i Martín) són els centres educatius que han apostat per poder oferir aquests serveis al seu alumnat, facilitant espais i sobretot oferint tot el suport necessari per poder implementar-ho. La voluntat del Consell Comarcal és poder ampliar el projecte al tercer institut que forma part de l’ABSS del Consell Comarcal,  l’Institut de l’Arboç. 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?