Enguany se centraran en els dinars i sopars de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any
Calafell ha posat en marxa una nova edició de les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal a Calafell”. Amb la participació de quinze restaurants del municipi, enguany estaran centrades e els dinars i sopars de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, amb diferents opcions per a degustar in situ o per a emportar.
Els preus arranquen des de 29,90 euros pel que fa a menús tancats. Els establiments participants també ofereixen plats de la seva carta a preu especial. Podeu consultar tota l’oferta en l’arxiu adjunt a aquesta notícia.
Els restaurants participants són aquests:
- El Veler de Calafell.
- Restaurant Akquaaa.
- L’Espineta.
- A Cucina ‘e Gino.
- A Can Pilis.
- Las Brasas.
- Vell Papiol.
- Càtering Eusebio.
- Masia de la Platja.
- Siroko.
- La Góndola.
- La Petita Mar del Sí Senyor.
- Mediterrani.
- El Port Restaurant.
- La Bodegueta del Pa Torrat.
El “Tasta el Nadal” és una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.
Segons la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, aquesta iniciativa “pretén potenciar i dinamitzar la gastronomia calafellenca i els restaurants en l’època del Nadal i alhora esdevenir un recurs turístic excel·lent”. Lastra afegeix que ”les anteriors edicions han deixat un balanç molt positiu, fins i tot quan les jornades van haver-se d’adaptar a la pandèmia, que ha estat possible gràcies a la implicació i inestimable col·laboració dels establiments participants”.
Afegir comentari