Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

El Garraf, el Baix Montseny i l’Alt Penedès, que passaran a la fase 1, són àrees de gestió assistencial que formen part de les regions sanitàries de la zona metropolitana sud, en el cas del Garraf i l’Alt Penedè,aquesta ,proposta també inclou Cunit,  que pertany a la regió sanitària metropolitana sud, i que ara pot passar de fase perquè forma part de l’àrea gerencial del Garraf.Aquesta fase intermèdia implica mesures com poder anar als comerços de menys de 400 metres quadrats sense cita prèvia. També obriran museus i els esportistes professionals es podran entrenar. Es permetran funerals amb un màxim de 10 persones.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?