Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

La Xarxa de Barris Antics amb Projectes estrena un nou portal web

La Xarxa de Barris Antics amb Projectes ha activat un nou portal web (www.xarxabarris.cat) que té la voluntat de ser un aparador dels projectes col·laboratius organitzats pels 31 ajuntaments membres de la campanya conjunta “Barris Antics. Compra i guanya” i dels municipis organitzadors.

La campanya que ara compta amb un espai d’Internet té l’objectiu de donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer el territori català. En definitiva, atraure visitants en cadascun dels 31 municipis organitzadors a través del comerç, que enguany són: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, l’Arboç, les Borges Blanques, l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí. 15 municipis de la província de Barcelona, 8 de Tarragona, 7 de Lleida i 1 de Girona

El nou portal té un disseny modern, atractiu i senzill que facilita la navegació per les diferents pàgines: tant a les administracions locals interessades a sumar-se al projecte col·laboratiu; als més de 4.000 comerços dels 31 municipis organitzadors i a tot el públic en general per animar-los a participar i a gaudir dels premis cedits pels ajuntaments organitzadors.

Gràcies al treball en xarxa compartint recursos i a la col·laboració entre administracions, comerciants i el teixit associatiu, és possible fer arribar aquest projecte a més municipis organitzadors, tenir més premis a repartir, incentivar més la compra als barris antics durant la campanya, afavorint la dinamització comercial, i que més guanyadors coneguin i descobreixin els municipis organitzadors.

Formalment, la Xarxa de Barris Antics amb Projectes va néixer el 2019 mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració entre diferents ajuntaments catalans per donar continuïtat a la campanya “Barris Antics. Compra i guanya”, nascuda el 2011 en el marc del Pla de Barris.

Coincidint amb el desè aniversari de la campanya, la Xarxa de Barris Antics estrena portal propi amb la imatge actualitzada i amb nous contingut. D’una banda, conté informació pròpia de la Xarxa, qui la forma i els seus projectes; la campanya “Compra i guanya” amb informació de l’edició 2020 ajornada a la tardor i informació de les edicions anteriors; els premis que podran gaudir els guanyadors de l’octubre, i l’apartat de notícies i de contacte.

Més informació: info@xarxabarris.cat i/o regidoria de Promoció Econòmica de cadascun dels Ajuntaments membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes

Si vols fer-nos arribar qualsevol informació o noticia pots fer-ho des del formulari de contacte.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?