previous arrow
next arrow
Slider

La Xarxa Vendrellenca demana explicacions per la gestió de l´Hospital Comarcal del Vendrell i demanen

una reunió amb al comitè de treballadors.

COMUNICA

Demanem la recuperació de la gestió de la sanitat publica al Baix Penedès

Des de la nostra taula de treball celebrem que al final hagi quedat resolt el problema del servei d’anestesista de l’hospital comarcal, que ens ha deixat sense cobrir les 24 hores d’aquest servei des de el passat dia 21 afectant a d’altres serveis.

Des de la Xarxa Vendrellenca van traslladar una queixa formal i van demanar explicacions al departament de Salut de la Generalitat el dia 24 d’agost sobre aquest tema. Ara restem a l’espera de que se’ns doni una explicació al respecte, per saber les causes reals d’haver estat sense el servei cobert, que segon informacions periodístiques s’apunta a que s’han derivat 15 parts a Tarragona. Des de la Xarxa Vendrellenca volem deixar pales a traves d’aquets comunicat que no estem d’acord amb la gestió que s’està fent de l’hospital comarcal i en general de la sanitat publica a traves de la Xarxa Hospitalària Santa Tecla i per aquest motiu, volem fer públic que creiem, que el que és millor per al Baix Penedès, és que la Generalitat a traves del departament de Salut, recuperi la gestió de la sanitat a la comarca.

També demanarem una reunió al comitè de treballadors de l’hospital comarcal per veure que ens expliquin que ha passat, a la vegada que tornarem a demanar reunió amb el responsable de l’hospital comarcal per que ens expliqui el que ha passat des de la besant de la direcció.

Sobre la posada en marxa del servei de diàlisi, és una millora necessària per la comarca que celebrem i que esperem que serveixi per donar millor qualitat de vida a les persones que reben aquest servei.

Antonio Garcia Leal
Portaveu de la Xarxa Vendrellenca

Foto: Joan Grífols

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?