previous arrow
next arrow
Slider

Sindicats demanen que a una setmana de l´inici de curs, el Departament d´Educació compleixi les seves obligacions, per un curs amb garanties.

COMUNICAT

Estem a una setmana d’aquest complicat i difícil inici de curs i ens trobem ja que alguns centres educatius l’han hagut de posposar perquè algun membre de la seva comunitat educativa ha donat positiu o està en quarantena.

El Departament, en lloc de complir amb les seves obligacions i responsabilitat, ha tingut una altra idea i ha enviat un correu a tots/es els docents, comunicant-los una formació obligatòria a la que han nomenat “Pla de formació per a l’inici de curs en el marc de la pandèmia de la covid-19”.

Informació Departament

Per la seva part la consellera de Salut i el conseller d’Educació van signar unes mesures extraordinàries per evitar els brots de la COVID-19 als centres educatius de Catalunya. Aquestes mesures pretenen que el personal conegui les mesures, actuacions i decisions que es poden prendre i que poden afectar el desenvolupament del curs.

Mesures extraordinàries de Salut per evitar els brots de la COVID-19 a les escoles

Altres recomanacions i procediment d’actuació

Senyor Bargalló, Senyora Vergés i altres membres del govern de Catalunya, amb tot això no n’hi ha prou! És responsabilitat seva actuar ja! Es van passar bona part del confinament prometent menys ràtios i més docents per a aquest curs i tot han estat mentides. Basta ja! Volem que es prenguin mesures més eficaces i contundents i això només passa per fer PCR a tot el personal.

ANPE exigeix al Departament d’Educació, de Salut i a tot el govern de Catalunya, proves PCR per a tots/es els docents. Només així podrem iniciar el curs amb uns mínims de garanties i seguretat.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?