previous arrow
next arrow
Slider

S’ha adjudicat el projecte de senyalització horitzontal i vertical, que té com a objectiu millorar la seguretat als carrers del municipi de Cunit. Pròximament s’iniciaran les actuacions en algunes zones del municipi, que consistiran, sobretot, en la renovació de la pintura dels passos de zebra i de la senyalització als encreuaments. Es prioritzarà iniciar les millores en matèria de senyalització al voltant de llocs sensibles i amb més afluència de vianants, com les zones properes a les escoles i les àrees comercials.

La pintura a l’asfaltat, corresponent a la senyalització horitzontal, ha anat patint el desgast habitual d’un ús continuat i cal repintar-la. De la mateixa manera, s’aprofitarà per substituir la senyalització vertical, que es troba en mal estat o és deficient.

El regidor de Via Pública, Jaume Casañas, explica que “cal fer aquestes actuacions al més aviat possible, ja que la senyalització actual està molt deteriorada. És prioritari garantir una mobilitat segura a Cunit, especialment als llocs amb més afluència de persones, però amb la voluntat de millorar cada carrer del municipi”.

El projecte de contractació s’ha adjudicat a l’empresa PROSEÑAL S.L.U., per un import total de 81.541,90 € (IVA inclòs).  La durada prevista del contracte és d’un mes i mig i es preveu que les actuacions comencin al voltant de la segona quinzena de setembre.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?