previous arrow
next arrow
Slider

La decisió de la multinacional BOSCH pot deixar sense feina a uns 300 treballadors. La planta  fabrica components de cotxes per diverses marcas automobilìstiques. La empresa diu que la pèrdua de competivitat, i la caiguda mundial de producció de cotxes, han provocat aquesta decisió.

Els treballadors han comunicat el seu rebuig a la decisió i denuncien la falta de inversió de la companyia. La planta havia tingut prop de 1300 treballadors però paulatinament s´han perdut llocs de treball fins arribar als 300 actuals.

La empresa nega la vinculació del tancament  de NISSAN a Barcelona, ja que actualment exporta el 80% de la seva producció.

La notícia deixa castigada molt la zona del Penedès, ja que això sumat a la situació a l´Arboç amb el tancament de Saint Gobain es poden arribar a perdre prop de 1500 llocs de feïna, que tenint en compte l´atur a la comarca, i es preveu una crisi dificil de gestionar per totes les administracions.

Foto: Google Maps

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?