previous arrow
next arrow
Slider

Diferents sindicats d´educació demanen una educació segura.

En un comunicat decalaran estar vetats per la CSC.

“Arran de tots els problemes, la mala gestió i la irresponsabilitat del Departament, els sindicats d’Educació van crear una plataforma sindical unitària per fer front a tot el desgavell que està generant la mala praxis del Departament en aquesta pandèmia i en aquest caòtic inici de curs.

Quan van observar que ANPE no hi era, ens van posar en contacte amb els companys/es d’altres sindicats per demanar que nosaltres també volien formar part d’aquesta plataforma, perquè som un sindicat d’Educació i perquè,si era unitària, hi tenien cabuda. Tot semblava factible, fins que dijous a la tarda se’ns comunica que “el secretariat de la Intersindical-CSC ha decidit no participar en actes on participen els sindicats ANPE o CSIF“,

D’una banda, volem agrair a la resta de sindicats el seu suport vers a nosaltres.

I d’altra banda, volem manifestar la nostra indignació i malestar per aquest veto que ens ha insterposat la CSC i dir que el seu comportament -amb la que està caient-, a part d’infantil, és antidemocràtic.

Nosaltres som un sindicat d’ensenyament públic, majoritari a la resta de l’Estat, que ens caracteritzem per la nostra independència i per no estar subordinats al dictat de cap partit polític. No entrem en confrontacions polítiques, perquè la nostra única raó de ser es defensar els drets de cadascú/na dels i les docents, prestant-los el millor servei possible.

Per tant, i com hem consensuat amb els companys/es dels SSTT del Baix Llobregat, aquest també serà el nostre cartell. I denunciem que aquesta plataforma ni és de tots els sindicats, ni es unitària: NO, si ens veten!”

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?