previous arrow
next arrow
Slider

Aquest matí hi ha hagut una trobada entre els alcaldes de l’Arboç, Joan Sans, i de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, i el secretari de Treball, Josep Ginesta, el director general de Relacions Laborals, Enric Vinaixa, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Marta Cassany, per abordar aquesta qüestió

El Govern s’ha compromès, de la mà del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, en la mediació entre l’empresa Saint Gobain – Glass i els representants dels treballadors per trobar una solució i evitar el tancament de la planta.

Aquest matí s’ha celebrat una reunió entre el Departament i els alcaldes del Baix Penedès on s’ha acordat proposar una trobada al Ministeri d’Industria, Comerç i Turisme, on també hi assistiria el Departament d’Empresa i Coneixement, per unir esforços i treballar de manera conjunta per sostenir l’activitat a la planta, que és clau en el teixit industrial de la regió.

La reunió, que està prevista per a la propera setmana, ha de servir per explorar possibilitats i per assegurar els llocs de treball, que són clau en l’economia i per a les famílies del territori.

Fotos Canalcalafell

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?