previous arrow
next arrow
Slider

Ahir van començar el nou curs escolar un total de 17.225 alumnes de primària i secundària a la nostra comarca sense incidències importants. 9.948 d’infantil i primària, 5.317 alumnes d’ESO, 936 de Batxillerat i un miler d’alumnes que cursen diferents cicles formatius. 

Pel que fa a les beques menjador, des del Consell Comarcal, s’han aprovat a data d’avui 1.564 beques, 149 del 100% de l’import del menú i 1.417 del 70%. Hi han hagut 237 sol.lictuds denegades per superar el llindar d’ingressos màxim per accedir-hi i n’hi han 637 de pendents de resoldre ja que s’han sol.licitat en els darres dies o falta documentació. Cal destacar que aquest any, a diferència dels darrers anys, la convocatòria restarà oberta durant tot els curs i la tramitació és telemàtica tot i que excepcionalment es pot sol.licitar de fer-la amb cita prèvia en els casos que no es pugui fer telematicament.

En total s’han sol.licitat a data d’avui 2.438 beques menjador a la comarca amb un incremement de més del 12% respecte a l’any passat, que en data 1 d’octubre de 2019 se n’havien demanat 2.139 i en quedaven per resoldre 200 sol.licituds. Cal destacar però que aquest curs el Departament d’Ensenyament ha augmentat el llindar màxim per optar a la beca, per tant més gent hi té opció d’acollir-s’hi.

Pel que fa a les línies de busos per portar els estudiants fins als centres d’estudi, enguany a primària es mantenen les 12 línies de bus escolar per a 271 nens. 59 alumnes d’infantil i 209 de primària. A Secundaria també es manetenen les 23 línies de bus per a 979 alumness, 820 de l’ESO i 159 de batxillerat i 4 taxis per a 6 alumnes d’ESO que per motius diversos no poden anar en bus. A més, hi han 4 línies per a 28 alumnes d’educació especial els servei del qual el realitza la Creu Roja. 

Tot i mantenir-se totes les línies, a primària hi ha hagut un petit descens de la demanda del servei. Des del Consell s’espera que aquest descens sigui temporal ja que els pares estan a l’expectativa de l’evolució de la crisi sanitària del Coronavirus.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?