previous arrow
next arrow
Slider

Foto: Joan Grífols Calafellvalo

El nou centre empresarial Port Zenit oferirà el 50% de descompte en el lloguer als emprenedors que s’hi vulguin instal·lar. Aquests descomptes continuaran el segon i tercer any, amb una rebaixa del 30% i el 15%, respectivament. La mesura és un al·licient més per facilitar l’arrancada de nous projectes empresarials al municipi, sobretot en moments de dificultat econòmica com els presents, i continuar dinamitzant, a la vegada, tota la zona del Port de Segur.

A més, l’Ajuntament ofereix la possibilitat que dos projectes comparteixin el mateix espai i, per tant, el lloguer. És una opció molt atractiva, ja que redueix el cost a la meitat. No es descarta la possibilitat d’oferir, en un futur, l’ús dels espais per determinades franges horàries: ara, el lloguer és per les 24 hores del dia.

El centre empresarial del Port ocupa prop de 300 metres quadrats i compta amb vuit despatxos i una zona comú. Les obres d’adequació dels locals han estat assumides per l’empresa Port Segur-Calafell SA, amb un cost de 134.000 euros. Segons el conveni signat amb la concessionària del Port l’octubre passat, l’Ajuntament pagarà un lloguer de 3.442,64 euros mensuals (més IVA).

El ple municipal d’aquest 17 de setembre ha aprovat el reglament de funcionament dels centres empresarials municipals: el ja existent a la Masia del Vilarenc i el que s’obrirà properament al Port de Segur. Les tarifes van ser dies enrere per la junta de govern local.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?