previous arrow
next arrow
Slider

En aquests moments crítics pel futur de la planta de Glass de l’Arboç i la comarca, 10 dels 14 alcaldes del Baix Penedès han volgut acompanyar als treballadors.

Diumenge 20 de setembre de 2020. 10 dels 14 alcaldes del Baix Penedès han participat i acompanyat als manifestants en la protesta d’aquesta tarda per evitar el tancament de la Planta de Glass de l’Arboç i posteriorment han anat a Bellvei al Centre Logístic de Saint-Gobain a fer una visita als treballadors que des de fa més d’una setmana estan bloquejant l’entrada a la planta. 

Els alcaldes que hi han anat han estat: Joan Sans, alcalde de l’Arboç i President del Consell Comarcal, Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell, Ramon Farré, alcalde de Calafell, Quim Nin, alcalde d’Albinyana, Amadeu Benach, alcalde de Banyeres del Penedès, Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Gerard Colet, alcalde de Bellvei, Jordi Marlès, alcalde de Llorenç del Penedès, Josep Carreras, alcalde de Santa Oliva, i Joan Ignasi López, alcalde de Sant Jaume.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?