previous arrow
next arrow
Slider

El passat divendres 9 d’octubre, l’Eina Servei d’Ocupació va participar a la primera jornada de treball de representants dels Serveis Locals d’Ocupació i Desenvolupament local realitzada a l’Institut Municipal Formació i Empresa Mas Carandell. L’acte va finalitzar amb la lectura d’un manifest i les conclusions de la trobada.

Una àmplia representació tècnica d’Entitats locals de Catalunya es van reunir a Reus amb l’objectiu de reclamar el seu reconeixement com a principals actors per a la dinamització socioeconòmica dels territoris, posar en valor la gestió pública de les polítiques actives d’ocupació i traslladar al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya-SOC i a d’altres administracions superiors, propostes de treball conjunt per la optimització dels recursos públics i l’adaptació i consolidació de programes i projectes dirigits a les persones i a les empreses del país.

A la jornada de treball es va proposar formalitzar amb la representació tècnica dels Serveis Públics d’Ocupació i Desenvolupament Local de Catalunya un sistema de treball conjunt de caràcter col·laboratiu. La iniciativa sorgeix de la representació tècnica d’ajuntaments, consells comarcals, consorcis i agències de desenvolupament local que durant mes de 30 anys gestionen les polítiques actives d’ocupació dels seus territoris i comparteixen experiències i inquietuds.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?