previous arrow
next arrow
Slider

Es projectaran 7 pel·lícules diferents en quatre poblacions del CNL de Tarragona: Tarragona, el Vendrell, Valls Vila-seca

Les pel·lícules triades per a aquesta tardor són Playmobil: La pel·lícula, Toy Story 4, Pokémon: Detectiu Picachu, Espies disfressats, Onward, Frozen II, Sabates Vermelles i els set trols. La majoria d’elles s’han estrenat aquest any o l’any passat. El període en què hi haurà projeccions és des d’aquest dissabte, 17 d’octubre, fins al 13 de desembre. Consulteu l’agenda per estar al dia. Una part interessant del cicle és el preu, entre 4 i 4,20 euros.

Els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona donen suport a aquesta activitat amb l’edició i distribució dels fullets informatius de les projeccions. Les oficines i els serveis del CNL de Tarragona col·laboren en la difusió a nivell local.

CNL de Tarragona

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?