previous arrow
next arrow
Slider

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) ha demanat a l’equip de govern de Calafell que “doni tota la informació sobre la concessió de subvencions a entitats esportives del municipi”. En concret, el portaveu municipal de Cs, José Manuel Tejedor, ha plantejat que “o bé es convoqui una comissió informativa de Promoció Esportiva de forma extraordinària o bé en la propera sessió s’hi inclogui un punt referent a la concessió de subvencions a entitats esportives”.

Tejedor ha remarcat que “l’Ajuntament ha d’actuar amb la màxima transparència” i, per això, “ha de donar tota la informació sobre l’atorgament de subvencions als clubs, ja que es tracta d’una qüestió que ha generat crítiques d’algunes entitats”. El portaveu municipal de Cs ha demanat “rebre les dades demanades abans de la celebració de la comissió informativa, per poder-les estudiar”. En concret, ha reclamat “informació sobre quins clubs han estat beneficiaris de subvencions entre el 2015 i 2020, les bases de la convocatòria o informes tècnics de valoració, entre d’altres”.

El portaveu municipal de Cs ha finalitzat dient que “l’objectiu és aclarir els possibles dubtes generats al voltant d’un tema que implica a tot el teixit esportiu de Calafell”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?