previous arrow
next arrow
Slider

Aquest matí s’han personat agents de paisà dels Mossos d’Esquadra actuant com a policia judicial, a l’Ajuntament de Calafell. Els agents han demanat la presència del secretari per recavar informació seguin un ordre de la Fiscalia del Vendrell, però no s’ha facilitat informació concreta de la documentació sol·licitada.

Tot i que en cap cas s’ha donat a conèixer detalls de la investigació alguns mitjans desvetllen citant fonts que alguna cosa s’ha fet malament. Per la nostra banda hem pogut saber que es tracta d’alguna sol·licitud  d’ajuts socials tramitats per part de l’Ajuntament i que financerament suporta la Generalitat.

*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*

Actualització 27/10/2020 20:30

Informació de l’Ajuntament de Calafell

Els Mossos d’Esquadra han anat aquest matí als Serveis Socials municipals per demanar un expedient relatiu a un ajut per violència masclista. L’Ajuntament els ha prestat la seva plena col·laboració. Els agents actuants han comprovat que la prestació havia estat aprovada per la Generalitat i han conclòs la diligència.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?