previous arrow
next arrow
Slider

En un any i mig, el desplegament de la fibra òptica al terme municipal del Vendrell ha passat d’un 10% a un 70%.

Això s’ha aconseguit gràcies a les gestions fetes des del govern municipal amb diferents operadores que han vist una oportunitat de desplegament de fibra òptica en zones del municipi on altres companyies no ho feien, com poden ser l’Oasis, Eden Park, el Romaní i la Muntanyeta, entre d’altres.

L’implus definitiu arribarà quan la Generalitat de Catalunya tingui operativa la xarxa troncal de fibra òptica. El regidor d’Informàtica, Rubèn Gràcia, ha destacat que “quan estigui operativa aquesta xarxa troncal, confiem que ens ajudi en el repte d’aconseguir el desplegament de la fibra òptica al 100% del nostre terme municipal”.

La fibra òptica obre un gran ventall d’oportunitats i és una garantia de connexió a Internet de qualitat, cosa que es valora molt avui dia en què, a causa de la pandèmia, s’està fomentant el teletreball i es plantegen nous models de negoci que necessiten una bona connectivitat.

Més informació: Comunicació, tel. 977 16 64 62 (71).

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?