previous arrow
next arrow
Slider

I si et dic que hi ha cinc errors bàsics que la majoria de dones cometen en la teva rutina de bellesa? No ets tu, som tots els que caiem en aquests gestos involuntaris cada dia. Els cometem per inèrcia, per imitació o mals consells. A què estàs esperant per a treure’t més partit?

Pren nota dels principals errors en la rutina de bellesa

1. Fregar les canells després d’aplicar el perfum. Estem en una botiga de cosmètica i testem els perfums en el canell. Després, immediatament, com un acte reflex, freguem un canell amb l’altra… El mateix gest també el fem a casa amb qualsevol perfum. Però… per què? Per costum i desconeixement.
En fregar els canells, «piquem» les partícules essencials que componen el perfum, provocant que es desprengui l’aroma, modificant l’olor original i alterant la durada d’aquest. Has de deixar que el perfum es desenvolupi sol, deixant-lo assecar sobre el teu canell o el lloc on l’hagis polvoritzat.

2. Provar el to de maquillatge en el canell o en el rostre. Qui ens ha dit que provar el maquillatge sobre el canell ens dirà el color ideal per al nostre rostre? Tampoc té sentit que ho fem sobre la cara maquillada, ja que el to testat es barrejarà amb el que portem prèviament. En definitiva, que no! Prenguem nota: els pols i les cremes de color s’han de testar en el coll, la zona que més delata la idoneïtat del to triat.

3. Aplicar la crema hidratant amb moviments circulars. Et poses davant del mirall, obres el teu pot de crema i te la col·loques en el rostre en cercles, amb empenta, i amb la satisfacció que actuarà en les zones claus del rostre. El que no sabem és que aquest moviment circular és en algunes fases descendents i això fomenta la baixada muscular. És a dir: accelera la caiguda natural que apareix de manera progressiva en el nostre rostre amb el pas dels anys. Llavors… com hem d’aplicar la crema? Molt senzill: reparteix una petita dosi de crema entre les teves mans, fregant-les una mica i, seguidament, posa les teves mans en el teu rostre: amb les dues mans en les galtes i, després, una mà sobre el front i l’altra en la zona baixa del rostre. Després, si vols, fes-te un massatge de remunt de l’oval. Per a això flexiona els dits índex i major creant entre ells una V. Amb els dits així flexionats, recorre l’oval des de la barbeta cap a les orelles. Repeteix diverses vegades.

4. Fregar el contorn d’ulls com si anessis a esborrar les ulleres o les arrugues. Els productes cosmètics ens ajuden a millorar la nostra imatge, però no fan miracles, i sobretot si els apliquem malament. A més, utilitzant molt producte tampoc acceleraràs els resultats. La quantitat ha de ser la d’un gra d’arròs, no més! El moviment ha de ser des de la templa fins al lacrimal i en sentit invers, cap a l’exterior, recorrent l’os orbital, no sobre les parpelles (tret que en el fullet de la teva crema es digui el contrari). No arrosseguis la crema, realitza lleugers tocs (tappings) per a no desplaçar la pell i formar arrugues. Després de tres o quatre passades, convé pressionar uns segons en la part del lacrimal per a drenar la zona i evitar l’aparició de bosses. I per a finalitzar: uns suaus copets amb les gemmes dels dits per a afavorir l’absorció total del producte.

5. Utilitzar productes que porten oberts anys. Qui no ha descobert una crema solar en la bossa de platja de l’any passat i l’ha utilitzat?… O el body lotion d’un estoig de perfum que et van regalar fa temps i que encara estava en l’armari? Sí, ho hem fet, però millor que deixem aquest costum. Una vegada obert, cada producte té una durada concreta i, quan es passa el límit, els seus principis actius es poden corrompre. Així que utilitzar una crema solar de fa anys no et garanteix una bona protecció…

Per bellezaactiva.com / AMIC – AMIC – Redacció

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?