previous arrow
next arrow
Slider

Enguany s’han repartit 127 detalls als domicilis del Baix Penedès i el Tarragonès on es presta el Servei d’Atenció Domiciliària per a gent gran

Com cada any, L’Arc Serveis Assistencials obsequia a tots els seus usuaris de les llars on presta el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) amb el seu detall de Nadal. Cada any se sumen més usuaris i enguany s’ha repartit un total de 127 detalls als domicilis de persones grans o amb dependència d’Albinyana, Altafulla, l’Arboç, Calafell, Creixell, El Vendrell-Coma-ruga, Llorenç del Penedès, la Nou de Gaià, la Riera de Gaià, Roda de Berà, Santa Oliva i Sant Jaume dels Domenys.

Amb aquest gest, l’empresa fa que no es perdi “l’esperit de les festes”. Per això, ofereix aquest detall que inclou un lot de fruita, dolços, mantes i, aquest any, la sorpresa ha estat un panettone que ha estat obsequiat per les mateixes treballadores, ja que “a causa de la pandèmia i per evitar riscos no s’ha pogut incorporar la presència de Mares Nöels ni Pares Nöels”. En qualsevol cas, l’objectiu és “mantenir una tradició que no volem perdre, que ens omple de joia i fa que les persones grans o amb dependència passin una estona emotiva amb tot el nostre equip humà”, tal com explica Jerusalem Torra, gerent de L’Arc Serveis Assistencials.

La solitud no desitjada

Des de L’Arc Serveis es recorda que molta gent gran passa el Nadal en solitud no desitjada. Per aquest motiu Torra explica que “enguany volíem reforçar encara més i incentivar de nou la il·lusió per aquestes dates, uns dies sensibles on molts veuen que no poden celebrar els Nadals de la mateixa manera i els records esdevenen tristor, absències, problemes de salut, la llunyania dels fills o no tenir a ningú amb qui parlar”.

Segons recull l’IDESCAT, a Catalunya hi ha 780.500 persones que viuen soles, de les quals, un 42,8% són majors de 65 anys i , d’aquestes, 175.000 els hi afecta la solitud no volguda.

Per tot plegat, Jerusalem Torra considera que aquests són moments “que ens han de fer reflexionar el tracte que donem a la nostra gent gran i fer conscienciar a la societat del sentiment de solitud i aïllament social que pateix la gent gran, tant el Nadal com durant tot l’any”.

Per contactar amb L’Arc: larcserveistgn@gmail.com o als telèfons 977 56 22 61 / 626 67 08 89 / 650 53 02 58.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?