Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Aquest dimecres dia 14 al matí ha començat la vacunació contra la covid-19 entre els professionals sanitaris de la Xarxa de Santa Tecla. S’ha iniciat de manera simultània a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona, l’Hospital del Vendrell i el Complex Santa Tecla Llevant de Tarragona. En els pròxims dies i setmanes es procedirà a vacunar tot el personal dels tres centres que ho desitgi, així com els professionals de tots els serveis d’Atenció Primària desplegats per la Xarxa de Santa Tecla al Tarragonès Nord i al Baix Penedès que ho vulguin fer. L’objectiu de l’organització és arribar al màxim percentatge de vacunació entre el seu personal. En total, la Xarxa de Santa Tecla podria arribar a vacunar fins a 3.000 professionals a les nostres comarques, inclòs el personal de l’àmbit sanitari, sociosanitari, social i de suport.

#joemvacuno Salut. Generalitat de Catalunya

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?