Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

EL servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Cunit està realitzant PCR entre el personal docent dels centres educatius de titularitat municipal (Llar d’Infants Municipal El Trenet i CFA Dolors Paul).

El dia 8 de gener, abans de la represa de les classes, es van realitzar proves PCR a les educadores de la Llar d’Infants Municipal El Trenet i en els propers dies està previst que se’n facin al personal docent del Centre de Formació d’Adults Dolors Paul.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya també va anunciar que, a partir de dilluns dia 11 de gener, coincidint amb la tornada a les escoles de professors i alumnes, s’iniciarien els cribatges massius amb PCR entre el personal docent dels centres educatius.

La Regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, manifesta que “l’objectiu d’aquesta mesura és fer que els centres educatius siguin uns espais segurs i que el retorn a les aules es faci amb les màximes garanties de seguretat sanitària”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?