previous arrow
next arrow
Slider

El govern municipal continua presentant les mesures del projecte “El Vendrell Avança” i avui la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha explicat amb més detall la gratuïtat de les escoles bressol municipals P2, que és un primer pas cap a la universalització de l’educació infantil. Aquesta mesura es basa en fer arribar l’educació a tota la societat per afavorir la igualtat d’oportunitats, i es disposa dels recursos econòmics, les escoles bressol i els professionals per fer-ho possible.

L’Ajuntament del Vendrell compta amb 5 escoles bressol municipals de qualitat, consolidades i amb un bagatge de molts anys, amb un total de 245 places per poder oferir aquesta mesura a tots els infants dels 2 als 3 anys empadronats al municipi.

La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha explicat que “incentivar aquest accés a l’educació suposa un gran repte perquè creiem que l’acompanyament dels professionals pedagògics en el creixement emocional, afectiu i social dels infants en aquesta edat és molt important a l’hora d’iniciar posteriorment l’educació infantil a P3”. La regidora ha afegit que “es tracta d’una mesura pionera de país de fer que l’educació sigui l’ascensor social, de cohesió i de convivència del nostre municipi”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?