previous arrow
next arrow
Slider

Serà el dimecres 3 de març a les 18h a través de l’enllaç de zoom: https://bit.ly/3apNOUG i estan adreçades a pares i mares i alumnes de 3er i 4rt d’ESO

L’Oficina Jove Baix Penedès organitza una xerrada virtual d’orientació acadèmica i professional, amb la finalitat que els pares i alumnes de 3r i 4t d’ESO coneguin totes les opcions formatives i laborals amb o sense graduat en ESO. Aquesta activitat està pensada com un espai de trobada on els joves i les seves famílies rebran orientació i informació acadèmica i professional.

 

Fins l’any passat, aquestes xerrades es realitzaven als instituts de referència dels municipis adherits a Jove Baix Penedès, però a causa de la situació provocada per la Covid19, enguany es planteja de fer-la en format virtual.

La xerrada es realitzarà el dimecres 3 de març a les 18h, a través de l’enllaç: https://bit.ly/3apNOUG

 

La ponència de les xerrades anirà a càrrec d’Educaweb i inclouran una exposició dels elements a tenir en compte per tal de fer una bona elecció d’estudis, com el coneixement d’un mateix (habilitats, personalitat, interessos professionals…) i els condicionants de l’elecció. A continuació s’explicaran les alternatives de formació al finalitzar els estudis d’ESO, amb el Graduat o sense, és a dir, els itineraris de formació segons l’oferta vigent; tenint en compte les característiques principals de cada formació i les seves sortides.

 

També s’oferiran els contactes i les fonts d’informació de referència necessàries per a poder completar la informació. A més, s’aportaran eines i elements de reflexió per tal que pares i alumnes comparteixin aquest moment important, que representa el punt de partida de la carrera acadèmica o professional.

 

Cal destacar que aquesta acció pretén millorar la transició dels joves de la comarca entre la formació i el treball, a més de voler implicar-hi les famílies, podent tenir la informació necessària, de manera que pugui repercutir en la projecció d’un futur engrescador i que contribueixi a reduir els alts índex de fracàs i abandó escolar fruit, massa sovint, d’eleccions poc reflexives, improvisades i condicionades.

 

La xerrada es complementa amb un seguiment per als joves i pares que ho sol·licitin i que consisteix en la possibilitat d’accedir a una consulta personalitzada al Servei d’assessorament i orientació acadèmica i laboral de l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?