banner canal baix penedes
MIDAS
previous arrow
next arrow

El Domenyenc Jordi Vivas, que ha participat al Campionat d’Espanya  de Natació per Comunitats celebrat els dies 5, 6 i 7 de febrer a Oviedo, ha guanyat a la disciplina de 200 mts braça.

Jordi Vivas va ser seleccionat amb 26 nadadors i nadadores que han format part de la selecció catalana infantil i junior de natació han tornat del Campionat d’Espanya de natació per Federacions Autonòmiques que s’ha fet a Oviedo amb la copa de campions i campiones. La selecció ha guanyat la classificació conjunta i la total masculina i femenia. També ha guanyat tota la categoria infantil, tan l’equip femení com l’equip masculí. Només en el cas de la classificació junior la selecció catalana ha cedit la primera plaça a la Comunitat Valenciana.