Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’Arboç Turístic presenta el seu nou espai web. Una plana web que presenta un aspecte totalment renovat però que manté el domini www.larbocturistic.cat. Seguint amb les noves tendències de disseny i practicabilitat, la nova web és molt intuïtiva i s’ha donat molta rellevància al grafisme i la informació en format fotogràfic. Seguint les tendències tecnològiques actuals, aquest nou espai web ha estat concebut pensant també en la seva consulta a través dels sistemes operatius Android i IOS.

Pel que respecta als continguts, la web presenta com a grans novetats la creació de dos nous apartats. Un apartat anomenat “La Punta al Coixí”. Un espai on l’usuari podrà trobar informació molt detallada de la història de la punta al coixí a l’Arboç, i d’altres aspectes de la punta al coixí com el museu, l’escola de puntaires, l’ofici singular, etc. I, un apartat que s’ha anomenat “Rutes”, on es presenten amb un gran nivell de detall, les 5 rutes de pedra seca que s’han creat els darrers anys i que, tan arbocencs com visitants, poden gaudir tant per motivació esportiva com cultural o turística. 

La web es presenta en català, castellà i anglès, tot i que en aquest darrer idioma encara hi ha algun apartat que s’està acabant d’enllestir i s’espera que durant el mes de juliol es completarà totalment. 

La renovació de la web de l’Arboç Turístic és una acció impulsada per la regidoria de turisme i promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç i va comptar amb el suport del Pla de Barris del Departament d’Innovació i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, del qual l’Arboç n’era beneficiari.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?