Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’històric equip de futbol del municipi contarà aquesta temporada amb un home de la casa, del Fresno que ha passat per equips com CF Sant Esteve d’en Bas, EFB Calafell, Ath Segur, CFBanyeres i en la darrera temporada amb l’UE Segur B firmarà el seu primer pas com a tècnic en l’equip local que el va veure créixer com jugador, president i ara com a tècnic. Hem pogut parlar amb ell i ens hi ha expressat que torna a casa, que està feliç de poder posar el meu granet de sorra, que sap que el club es troba en una situació complicada i que ara cal deixar de banda les batalles personals per sumar, també afegeix que per part de la directiva en tot moment tot han estat facilitats per treballar pel club i que han estat moltes les felicitacions que ha rebut per part de exentrenadors de l’entitat com Josep Piguillem amb el que va viure un ascens històric a 2a Catalana i que ara forma part també de la directiva, treballen amb l’únic propòsit de tornar a posar el club on es mereix, del Fresno també ens ha fet record de Juan Rios i Ferran Rodríguez que sap que allà on estiguin també l’hi haurien donat el seu suport. El CF Calafell començarà la pretemporada el pròxim 17 d’agost i vol fer un equip amb jugadors locals i d’altres de la comarca que vulguin guanyar-se amb el compromís que demana l’esport un lloc en l’equip. Molta sort a l’equip tècnic i al CF Calafell en aquesta nova etapa.

Fotos :Tonesphoto

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?