Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’ajuntament de Cunit organitza una jornada informativa sobre el PDU, Pla director urbanístic (PDU) de revisió de sòls no sostenibles del litoral de Malgrat de Mar a Alcanar de la Generalitat de Catalunya.

L’ajuntament de Cunit, dins del marc de la ‘Comissió Cunit Futur’ formada per tots els grups municipals, ha acordat oferir a la ciutadania ua jornada informativa sobre el Pla Directori Urbanístic que recentment ha anunciat la Generalitat de Catalunya i del qual s’ha iniciat un procés de participació ciutadana.

Segons el Govern de la Generalitat de Catalunya, “el nou Pla forma part de la tasca de revisió que està fent el Govern del planejament urbanístic vigent a tot Catalunya amb criteris de sostenibilitat”.

En aquesta jornada, l’equip de govern vol explicar com aquest PDU contempla els sectors del POUM de Cunit i quines actuacions hi té previstes en cadascun. I també compartir amb la ciutadania com es pot participar en aquest procés.

La data de la sessió informativa està pendent de confirmar així com la inscripció a la mateixa

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?