Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

La xerrada organitzada per Dones amb Iniciativa del Vendrell va abordar aquesta etapa de la vida des d’una vessant emocional, psíquica i física

La seu de l’Asociación Cultural Extremadura del Vendrell va ser l’espai escollit per Dones amb Iniciativa del Vendrell per realitzar, el passat divendres 8 d’octubre, la conferència ‘¿Hay vida después de la Menopausia?’, a càrrec de la psicòloga Luz Ramírez; i de la doctora Marcela Garay, i l’infermera Maribel Tocados, ambdues de la Xarxa Sanitària Santa Tecla.

La xerrada sobre la menopausa -l’etapa de la vida en què de manera natural la menstruació desapareix definitivament- va abordar el tema des de la vessant emocional, psíquica i física. En la conferència es va tractar sobre els canvis i els comportaments que té la dona durant aquesta etapa, els símptomes i el tipus de tractaments que existeixen.

Les professionals van fer una conferència molt dinàmica, propera i divertida que va servir per trencar els mites sobre la menopausa. Com va explicar la Dra. Marcela Garay, la menopausa “és un procés biològic natural que no hem de criminalitzar i podem arribar-hi amb una transformació que millori el nostre estil de vida. Aquest és un repte que es posa una mateixa com a prioritat i que comporta atorgar-se moments de retrobament”.

Al final de la xerrada, les professionals també van donar a les presents uns apunts amb unes pautes sobre prevenció i control per a la millora de la salut. En concret, fer exploracions de Mamografia cada dos anys en dones en edats entre 50 i 69 anys; Citologies cada tres o cinc anys en detecció del Papil·loma humà, fins als 65 anys; entre altres.

Des del grup de Dones amb Iniciativa del Vendrell es considera que “la promoció de la salut ha de ser primordial, amb prestacions i serveis dirigits a fomentar la salut entre la població, treballar entorns saludables i fer actuacions dirigides a la prevenció de malalties concretes”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?